putin-pohrozhuie-finliandii-cherez-vstup-v-nato

путін погрожує Фінляндії через вступ до НАТО

 • 46159 переглядiв

російський диктатор владимир путін заявив, що рф не хоче воювати з країнами НАТО, але у Фінляндії через вступ в Альянс "тепер будуть проблеми". Про це він заявив в інтерв'ю росЗМІ, передає УНН.

Взяли й затягли в НАТО Фінляндію. У нас що були якісь суперечки? Усі суперечки, зокрема й територіального характеру, в середині XX століття давно вирішені. Найдобріші та сердечні були відносини. Проблем не було, тепер будуть. Тому що ми тепер будемо створювати ленінградський військовий округ і концентрувати там певні військові підрозділи. Навіщо їм це треба? Нісенітниця якась,

- сказав путін.

Деталі

російський диктатор заявив, що росія не воювати з країнами НАТО, адже у рф немає жодних економічних, політичних інтересів, а також територіальних суперечок.

Крім того, путін сказав, що саме країни НАТО штучно створюють проблеми з рф, тому що "не хочуть мати такого конкурента як росія".

Нагадаємо

російський диктатор володимир путін заявив, що мир в Україні настане, коли росіяни достигнуть своїх цілей в так званій "спеціальної військової операції", а також наголосив, що цілі рф не змінилися 

Павло Башинський

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    путін погрожує Фінляндії через вступ до НАТО

     • 46159 переглядiв