ukenru
publichne-pozbavlennya-gromadyanstva-yak-tsivilna-kara-nevzorov-pripustiv-scho-bude-z-yogo-rosiyskim-pasportom

Публічне позбавлення громадянства як "цивільна кара": Невзоров припустив, що буде з його російським паспортом

 • 159562 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Російський опозиційний журналіст Олександр Невзоров, який підтвердив, що отримав українське громадянство, пророкує, що його публічно позбавлять російського громадянства, передає УНН.

Цитата

“Про російський паспорт. Сподіваюся, що все вирішиться в надзвичайно драматично. Пекло має розкритися у всій своїй красі. У росії, з приводу мого українського паспорта вже розгорається чудова істерика. Поки завиває всяка дрібниця, але сподіваюся, що у кремля все ж вистачить ідіотизму піддати мене справжній „громадянській карі“”, — написав Невзоров у Telegram.

Деталі

Він передбачає, що його публічно позбавлять громадянства.

“Легко передбачити, що мене публічно позбавлять громадянства, поставивши в ряд з Солженіцином, Вишневською та ін. У СРСР це було „найвищою мірою“ і вважалося на порядок страшніший за розстріл. путінський режим обов'язково має відродити цю славну традицію.

Хотілося б стати і тут першим”, — відзначив Невзоров.

Доповнення

Радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив, що Президент Володимир Зеленський надав українське громадянство російському опозиційному журналісту Олександру Невзорову та його дружині Лідії Невзоровій.

Геращенко повідомляв, що Олександр Невзоров побічно підтвердив інформацію про надання йому українського громадянства.

22 березня проти Олександра Невзорова слідчий комітет росії порушив справу за дискредитацію збройних сил рф.

Українські Національні Новини

Політика