prykordonnyky-zatrymaly-kontrabandystiv-yaki-vyhotovlialy-drony-dlia-perepravky-syharet-za-kordon

Прикордонники затримали контрабандистів, які виготовляли дрони для переправки сигарет за кордон

 • 28265 переглядiв

Волинські прикордонники викрили контрабандистів, які виготовляли безпілотники для контрабанди сигарет до ЄС, конфіскувавши БПЛА та обладнання для їх виробництва. Вилучені безпілотники допоможуть українській обороні.

На Волині прикордонники викрили контрабандистів, що виробляли БпЛА, аби переправляти цигарки до країн ЄС. Вилучені дрони будуть передані підрозділам Держприкордонслужби, що виконують завдання в складі Сил оборони України, повідомили в МВС, пише УНН.

Деталі

У фігурантів виявили та вилучили мотодельтаплан, 8 безпілотних літальних апаратів типу "Літак" і "Квадрокоптер", тепловізори, бінокль, радіостанції, GPS-трекери, фотопастки, понад 2 тис. пачок контрафактних тютюнових виробів, гаджети, чорнові записи

- повідомили в МВС.

Також правоохоронці викрили цех з повним циклом виробництва безпілотних літальних апаратів, зокрема лінію 3D-принтерів, які друкували комплектуючі до безпілотників.

Вилучені БпЛА планують передати підрозділам Держприкордонслужби, що виконують завдання в складі Сил оборони України. Також вивчають можливість використання навичок осіб, причетних до протиправної діяльності, в протидії ворожим військам.

Нагадаємо

В Одеській області правоохоронці припинили незаконний продаж електронних сигарет та аксесуарів.  У результаті проведених обшуків працівники Бюро вилучили товар вартістю 10,3 млн грн.

Павло Башинський

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    "Київстар" відновив роботу 4G у Києві

     • 39259 переглядiв