ukenru
protivnik-zoseredivsya-na-zrivi-kontrnastupalnikh-diy-zsu-genshtab

Противник зосередився на зриві контрнаступальних дій ЗСУ – Генштаб

 • 217510 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Противник зосередив зусилля на зриві контрнаступу Збройних сил України. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах зриву контрнаступальних дій Сил оборони на окремих напрямках, разом з тим, періодично веде наступальні дії на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Ворог обстрілює позиції наших військ вздовж лінії зіткнення, здійснює інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій на окремих напрямках та веде повітряну розвідку БпЛА», - повідомили у Генштабі.

Там також додали, що російські окупанти порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни, продовжують завдавати ударів по критичній інфраструктурі та житлу цивільного населення.

«Є загроза завдання противником авіаційних та ракетних ударів на всій території України. Протягом поточної доби окупанти завдали три ракетних та шістнадцять авіаційних ударів, здійснили понад двадцять обстрілів з реактивних систем залпового вогню», - повідомляє Генштаб.

Вогневого ураження зазнали понад п’ятнадцять населених пунктів. Зокрема, Біловоди, Грабовське, Славгород, Уди, Чугунівка, Харків, Часів Яр, Білогорівка, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка.

Українські Національні Новини

Війна