proryv-kordonu-rf-zahynulo-shchonaimenshe-chetvero-rosiiskykh-viiskovykh

Прорив кордону рф: загинуло щонайменше четверо російських військових

 • 48730 переглядiв

Щонайменше чотири російських військових загинули, приблизно 9 отримали поранення внаслідок вчорашніх атак дронів і спроби вторгнення на територію рф. Про це повідомляє ASTRA із посиланням на свої джерела, пише УНН

Деталі 

За даними ASTRA, 12 березня 4 військовослужбовці росгвардії загинули ще 4 отримали поранення в районі села нежеголь шебекинського міського округу бєлгородської області. Їх атакував безпілотник. У тому ж місці БПЛА знищив автомобіль росгвардії "Урал" і гармату-гаубицю Д-20. 

Також повідомляється, що щонайменше 2 військовослужбовців міноборони рф поранено вранці 12 березня під час перестрілки з буцімто українськими військовослужбовцями в районі села журавлівка бєлгородського району бєлгородської області. Варто зазначити, що інформація про нібито українських бійців - не підтверджена українськими військовими структурами. 

За даними ASTRA, ще кілька військовослужбовців мр рф також дістали поранення під час боїв в районі журавлівки, їхня точна кількість невідома. 

Крім того, ще один військовослужбовець позавідомчої охорони поранений унаслідок ракетної атаки й атаки БПЛА на грайворон бєлгородської області 12 березня. 

Доповнення 

РДК і Легіон "Свобода Росії" повідомили про перетин кордону рф як у бєлгородській області, так і в курській області.  Пізніше бійці Легіону "Свобода росії" заявили, що взяли під повний контроль селище тьоткіно, що у курській області.  Вранці середи, 13 березня, у ЛСР заявили, що досі перебувають в  тьоткіно

Популярні

Новини по темі