ukenru
prokuror-mizhnarodnogo-kriminalnogo-sudu-u-kiyevi-zustrivsya-z-venediktovoyu

Прокурор Міжнародного кримінального суду у Києві зустрівся з Венедіктовою

 • 100152 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан У Києві в середу провів зустріч з Генеральним прокурором України Іриною Венедіктовою. Сторони погодилися поглибити взаємодію, пише УНН з посиланням на повідомлення пресслужби МКС.

Цитата

"Прокурор МКС Карім Хан зустрічається з Генеральним прокурором України Іриною Венедиктовою в Києві і вітає активну співпрацю української влади в проведенні незалежних розслідувань МКС", - повідомили в пресслужбі.

Повідомляється, що під час зустрічі прокурор Карім Хан і Венедіктова "погодилися з тим, що поглиблення взаємодії і подальше зміцнення партнерських відносин мають вирішальне значення для забезпечення підзвітності щодо міжнародних злочинів, скоєних в Україні".

Доповнення

За даними Мін'юсту, до Міжнародного кримінального суду в Гаазі через військові злочини Росії звернулися вже 42 країни. Також окремо є близько 10 країн, які самостійно розслідують злочини рф, вчинені на території України, а також у рамках Спільної слідчої групи разом з українськими правоохоронцями та прокуратурою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП