problemy-z-vahoiu-tuberkuloz-uskladnennia-pislia-poranen-yusov-pro-stan-zvilnenykh-z-polonu-ukraintsiv

Проблеми з вагою, туберкульоз, ускладнення після поранень: Юсов про стан звільнених з полону українців

 • 25115 переглядiв

Звільнені з російського полону українські в'язні стикаються з серйозними проблемами зі здоров'ям, включаючи проблеми з вагою, невилікувані травми, рак і туберкульоз, що вимагають тривалого процесу реабілітації та відновлення.

Повернуті з російського полону українці мають проблеми з вагою, ускладнення після поранень, які неправильно лікувалися, а також є онкохворий та хворий на туберкульоз. Всіх чекає тривалий процес реабілітації та відновлення. Про це розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Хлопці, які сьогодні повернулися, в різному стані, дуже у виснаженому стані. Проблеми з вагою, є один хворий захисник на онкологічне захворювання, є хворий на туберкульоз, є ускладнення після поранень, які неправильно лікувалися. Кожному надається необхідна допомога і буде тривалий процес відновлення, реабілітації

 - сказав Юсов.

Він також зазначив, що із звільненими полоненими будуть спілкуватися правоохоронці, щоб дізнатися умови перебування в полоні.

"Наше завдання - посилювати міжнародний тиск, щоб покращувати умови перебування українців в полоні. Таких умов, які Україна забезпечує російським полоненим, мало хто міг би уявити. І ми вимагаємо такого ж ставлення до наших полонених

 - додав Юсов.

Нагадаємо

Ще 95 українських захисників, серед яких військовослужбовці, члени Національної гвардії та прикордонники, були звільнені з російського полону завдяки посередницьким зусиллям Об'єднаних Арабських Еміратів. Президент України Володимир Зеленський зазначив - шукаємо кожного, хто може бути в полон.

Популярні

Новини по темі