ukenru
prezydent-finliandii-pro-viinu-v-ukraini-iedynyi-sposib-dosiahty-myru-tse-pole-boiu

Президент Фінляндії про війну в Україні: "Єдиний спосіб досягти миру – це поле бою"

 • 26994 переглядiв

Президент Фінляндії Александр Стубб заявив, що єдиний спосіб досягти миру в Україні - на полі бою, оскільки президент росії володимир путін розуміє лише мову сили.

російський президент володимир путін розуміє лише мову сили, тому єдиний спосіб досягти миру в Україні – це поле бою. Про це заявив президент Фінляндії Олександр Стубб в інтерв'ю CNN, передає УНН

"Я брав участь у мирному посередництві. Звичайно, коли ви виступаєте в ролі посередника, усе починається з діалогу, а після діалогу ви починаєте встановлювати параметри. Але я думаю, що в цьому конкретному випадку холодна правда полягає в тому, що єдиний спосіб досягти миру – це поле бою.  Єдине, що розуміє володимир путін – це сила", – заявив президент Фінляндії.

Він також вказав, що "необхідно, щоб на певному етапі шляхи зустрілися. Але коли для цього будуть відповідні умови, я не знаю". 

Стубб зауважив, що наразі у Фінляндії немає абсолютно ніякого політичного діалогу з росією. "І я не думаю, що ми можемо, та й не повинні", – заявив президент Фінляндії.

Системи ППО та боєзапаси: Фінляндія оголосила про новий пакет допомоги Україні03.04.24, 15:25 • [views_0]