ukenru
prezidenta-zaklikali-stvoriti-v-poyizdakh-vagoni-dlya-kurtsiv

Президента закликали створити в поїздах вагони для курців

 • 11033 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Президента України Петра Порошенка закликали створити в поїздах далекого, регіонального та приміського сполучення вагони для курців. Відповідна петиція опублікована на сайті Електронних петицій до Президента, передає УНН

Автор петиції, Штурма Анатолій Анатолійович, зазначає, що сам він не палить, проте "ані правила Укрзалізниці, ані написи "Не палити" в ОБОХ тамбурах, ані вмовляння провідників не палити на курців, на жаль, не діють".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петиція із закликом дозволити їздити в Києві швидше 50 км/год активно набирає голоси

"Пропоную в кожному потязі далекого, регіонального та приміського сполучення виділити один вагон для курців, розфарбувати його в колір, котрий би яскраво відрізнявся від інших вагонів, і мав напис великими літерами "ВАГОН ДЛЯ ТЮТЮНОПАЛІННЯ". Поставити його в кінець чи на початок составу, обладнати вентиляційною системою по можливості. В інші ж вагони – і в тамбур, і в салон – встановити датчики диму, котрі видаватимуть сигналізацію, а також приховані відеокамери, і забезпечити штрафування за тютюнопаління в поїздах, щоби в кожному потязі їхав поліцейський, оперативно реагував і штрафував", - йдеться у тексті петиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вихователі дитсадків закликали Президента підвищити їм зарплату

На даний момент зібрано 45 голосів з 25 тисяч необхідних. На голосування залишилось 88 днів.

Українські Національні Новини

Суспільство