premiia-dlia-vchyteliv-1-milion-hryven-mon-oholosyv-shchorichnyi-konkurs-na-zdobuttia-global-teacher-prize-ukraine-2024

Премія для вчителів - 1 мільйон гривень: МОН оголосив щорічний конкурс на здобуття Global Teacher Prize Ukraine 2024

 • 34052 переглядiв

Міністерство освіти і науки оголошує Global Teacher Prize Ukraine 2024 - щорічну премію, переможець якої отримає 1 мільйон гривень на реалізацію власного освітнього проєкту.

Міністерство освіти та науки вчителів шкіл і професійно-технічних закладів освіти до участі в Global Teacher Prize Ukraine 2024. Переможець отримає 1 мільйон гривень на втілення власного освітнього проєкту. Про це повідомляє пресслужба МОН, передає УНН.

Global Teacher Prize Ukraine 2024 - щорічна премія для відзначення видатних українських учителів. Переможець отримає 1 мільйон гривень на втілення власного освітнього проекту, а також буде запрошений на Світову премію Global Teacher Prize. Номінуватися можуть учителі шкіл і професійно-технічних закладів освіти, які зробили значний внесок у професійну сферу та суспільство.

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Зазначається, що також можна номінувати колег, а добір триває до 8 липня. Для участі необхідно заповнити анкету за покликанням: globalteacherprize.org.ua/apply-2024/.

Урочиста церемонія нагородження відбудеться 5 жовтня до Міжнародного дня вчителя, імена переможців оголосять в ефірі Національного телемарафону. Під час церемонії також відзначать педагогів у номінаціях "Молодий учитель", "Учитель-новатор", "Вибір українців" та вручать авторську відзнаку - "Вибір серцем".

 - додають в МОН.

Нагадаємо

Перші курси української мови для військовослужбовців стартували у Міжнародний день рідної мови, щоб покращити мовні навички та продемонструвати відповідальне ставлення до основ національної ідентичності.

Павло Башинський

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі