premier-uhorshchyny-viktor-orban-pryvitav-putina-z-peremohoiu-na-vyborakh

Прем'єр Угорщини Віктор Орбан привітав Путіна з перемогою на виборах

 • 36265 переглядiв

Прем'єр Угорщини Віктор Орбан у листі привітав президента Росії Володимира Путіна з переобранням. Він повідомив про готовність розширювати співпрацю. Орбан став першим західним лідером, який привітав пана Путіна з перемогою. Про це в соцмережі X (Twitter) повідомив представник угорського уряду Золтан Ковач, передає УНН.

Деталі

Відомо, що Орбан надіслав вітання після підбиття остаточних підсумків голосування. Як зазначено в листі Угорщини, що співпраця між країнами обґрунтовується на взаємній вазі, що дозволяє "обговорювати важливі питання в нинішній дуже складній геополітичній ситуації".

Прем’єр-міністр Орбан підтвердив відданість Угорщини світу та готовність активізувати співпрацю у сферах, які не обмежуються міжнародним правом, підкресливши важливість діалогу для сприяння мирним відносинам

йдеться в листі Орбана.

Путін повинен програти, і це питання життя і смерті для демократичного світу – Зеленський20.03.24, 23:07

Контекст

Вибори президента Росії проходили з 15 до 17 березня. 21 березня оголосили офіційні підсумки голосування. За Путіна проголосували 87,28% виборців. Путін вступить на посаду на п'ятий президентський термін 7 травня.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина: армійці рф обстріляли 11 громад у прикордонні

     • 31254 переглядiв