pravookhorontsi-zaareshtuvali-cholovika-yakiy-obikrav-11-avtomobiliv-v-odesi

Правоохоронці заарештували чоловіка, який обікрав 11 автомобілів в Одесі

 • 6896 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Правоохоронці затримали чоловіка, який обікрав 11 автомобілів в Одесі. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Одеської області.

До поліції надійшло повідомлення від декількох одеситів, що біля автостоянки ходить з ліхтарем невідомий чоловік. В ході перевірки повідомлення на місці події працівники поліції виявили 11 пошкоджених автомобілів, у яких були вибиті вікна. З салонів транспортних засобів невідомий зловмисник викрав речі автовласників.

Правоохоронці встановили особу злочинця, ним виявився 25-річний одесит, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Також було встановлено, що підозрюваний вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів майнового характеру. Під час огляду у чоловіка було виявлено та вилучено викрадені речі автовласників.

Зловмисника затримано, щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі