pravookhorontsi-provodiat-obshuky-u-departamenti-zakhystu-dovkillia-kmda

Правоохоронці проводять обшуки у Департаменті захисту довкілля КМДА

 • 13081 переглядiв

У Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА проводять обшуки на підставі висновків Держаудитслужби.

Сьогодні, 24 листопада, Національна поліція прийшла з обшуками до  Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА. Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає УНН.

Деталі 

Співробітники Головного управління Національної поліції у місті Києві проводять обшуки у службових приміщеннях Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА. Департамент надає всі необхідні наявні документи та всіляко сприяє повному й всебічному розслідуванню у встановленому кримінально-процесуальним законодавством порядку

- розповіли у відомстві.

Доповнення 

В КМДА зауважили, що підставою для для проведення обшуків стала ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності Департаменту Північним офісом Держаудитслужби за період із 2020 до 2022 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці прийшли з обшуками до "Київзеленбуду" - КМДА

Водночас не погоджуючись із результатами перевірки, Департамент звернувся з позовом до Київського окружного адміністративного суду із проханням визнати вимоги Держаудитслужби протиправними.

Ухвалою суду від 23 жовтня 2023 року № 320/35419/23 відкрито провадження у справі щодо оскарження

- підсумували в КМДА. 

Нагадаємо

Служба внутрішнього аудиту Міноборони виявила порушення в одній з військових частин Чернігівської області на суму майже 40 мільйонів гривень. Проти посадових осіб, які допустили ці порушення, розпочато кримінальне провадження.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі