pratsyuvav-na-fsb-schob-otrimati-kvartiru-v-krimu-do-15-rokiv-zasudzheno-zradnika

Працював на фсб, щоб "отримати" квартиру в Криму: до 15 років засуджено зрадника

 • 178008 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. До 15 років ув'язнення засуджено за державну зраду поплічника росії, який передавав до фсб розвіддані про Сили оборони на території Одещини. Він сподівавя, що за шпинуство російські окупанти нададуть йому квартиру у Криму. Про це повідомляє Служба безпеки України, передає УНН.

Деталі

Зрадником виявився колишній військовий хімік-розвідник, який був завербований російською спецслужбою у 2010 році. Він проходив службу у штабі Одеського військового округу до середини 90-х років.

Після вторгнення рф, зловмисник передавав агресору інформацію про тренування українських Військово-морських сил у Чорному морі. Він також збирав відомості про бойову підготовку сухопутних підрозділів ЗСУ на полігонах південного регіону, зокрема щодо ракетних комплексів "Джавелін".

російський поплічник, мав надію отримати квартиру в окупованому Криму як нагороду за успішне виконання завдань для своїх кураторів. За відомостями, йому обіцяли житлову нерухомість на 200 тисяч доларів.

Співробітники СБУ затримали зловмисника на території Одещини, де він займався розвідувальною діяльністю на користь країни-агресора.

На підставі зібраних доказів суд визнав зловмисника винним за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада) та призначив йому 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збирали «данину» для окупантів на Донеччині: зрадникам "світить" довічне ув'язнення

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    російським окупантам знову прилетіло у Мелітополі - мер

     • 229212 переглядiв