povisyv-na-trubi-ta-dobyvav-obukhom-sokyry-cholovikovi-zahrozhuie-do-8-rokiv-uviaznennia-za-namahannia-vbyty-dvokh-sobak

Повісив на трубі та добивав обухом сокири: чоловікові загрожує до 8 років ув'язнення за намагання вбити двох собак

 • 12481 переглядiв

37-річному чоловіку у Харківській області повідомили про підозру у жорстокому поводженні з тваринами.

37-річному чоловіку у Харківській області повідомили про підозру у жорстокому поводженні з тваринами, повідомили у ГУНП в області у середу, пише УНН.

Деталі

"21 травня 37-річний житель села Гаврилівка вирішив позбавити життя своїх двох собак. Чоловік обмотав мотузкою шиї тварин та повісив їх на металевій трубі, після чого витягнув із петлі та добивав обухом сокири по голові та тулубу. Коли тварини перестали подавати ознаки життя, чоловік поклав їх до мішка і викинув в смітник", - вказали у поліції у Telegram.

Повідомляється, що одна із тварин вижила. Її жалібне скиглення почула небайдужа громадянка, яка і викликала поліцію.

Не гаючи часу, як зазначається, поліцейські офіцери громади на службовій автівці доставили постраждалу тварину до ветеринарної клініки та придбали для неї необхідні ліки. Собака був у критичному стані. Від неминучої смерті його врятувала вчасно надана медична допомога.  

"Наразі із чотирилапим все добре. Песик на прізвисько "Гоша" зараз знаходиться у зоозахисників реабілітаційного центру "АКЄЛА", які надалі забезпечили тварині повний курс лікування", - вказали у поліції.

Поліцейські офіцери громади, як зазначається, довели причетність чоловіка до скоєння злочину.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

За вчинене чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

На Чернігівщині невідомі повісили на мосту двох собак07.07.24, 02:54

Популярні

Новини по темі

За 30 метрів від Тиси виявили ще одного потопельника

 • 10567 переглядiв