ukenru
potentsiyniy-premyer-vzhe-provodit-spivbesidi-nardep

У ВР повідомили, що потенційний прем’єр вже проводить співбесіди

 • 13668 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування, нардеп Олександр Качура повідомив, що потенційний кандидат на посаду прем’єр-міністра України вже проводить співбесіди у свою команду. Про це Качура розповів у кулуарах Ради, передає кореспондент УНН.

"Я думаю, прем’єр-міністр визначиться. Станом на вчора, ще декілька міністерств, наприклад, таких, як міністерство енергетики – не було конкретної кандидатури, тому що кандидат в прем’єр-міністри (ймовірно, мова йде про Дениса Шмигаля – ред.) проводив співбесіди та спілкувався. Кандидат в прем’єри зараз підбирає собі сильну команду, і хочу сказати, що з індустрії обрані кращі фахівці", - розповів Качура.

Нагадаємо, що сьогодні, 4 березня, профільний комітет Верховної Ради підтримав постанову про припинення повноважень і про відставку Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, яка тягне за собою і відставку уряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковано заяву Гончарука про відставку.

Як раніше повідомлялося в УНН, позачергове засідання Верховної Ради, що відбудеться сьогодні, 4 березня, може затягнутись десь до 21:00.

Очікується, що на цьому засіданні буде розглянуте питання відставки прем’єр-міністра та уряду, а також призначення нового прем’єр-міністра та інших міністрів. Основним кандидатом на посаду очільника нового складу Кабміну є чинний віце-прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Наразі точний склад майбутнього уряду невідомий, однак народний депутат з фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський повідомив окремі прізвища тих міністрів, якій ймовірно збережуть свої посади.

Українські Національні Новини

Політика