pospilkuvavsia-z-artylerystamy-ta-pikhotyntsiamy-komanduvach-zs-shvetsii-heneral-biuden-vidvidav-peredovu

Поспілкувався з артилеристами та піхотинцями: командувач ЗС Швеції генерал Бюден відвідав передову

 • 126512 переглядiв

Командувач Збройних сил Швеції генерал Мікаель Бюден відвідав українських військових, яких тренує Швеція, і високо оцінив їхню бойову роботу.

Головнокомандувач Збройних Сил Швеції генерал Мікаель Бюден відвідав підрозділи 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ на Східному напрямку, повідомили в бригаді, пише УНН .

Підрозділи 45 ОАБр, які виконують завдання на Східному напрямку, відвідав Головнокомандувач Збройних Сил Швеції генерал Мікаель Бюден. На ході зустрічі генерал Бюден поспілкувався з артилеристами та піхотинцями, які проходили навчання у Швеції та високо оцінив їх бойову роботу.

 - йдеться в повідомленні.

Українські війни подякували генералові Бюдену та його державі за стійкість підтримки нашого народу у боротьбі за незалежність.

тому

Україна та Швеція ведуть переговори про інноваційне партнерство та місцеву передачу літаків Gripen українським військовим, що залежить від політичних рішень.

Міністр оборони України Рустем Умеров та заступник його заступника генерал-лейтенант Іван Гаврилюк зустрілися з верховним головнокомандувачем Збройних сил Швеції генералом Мікаелем Бюденом: обговорили спільну роботу у сфері інновацій, досвіду, здобутого під час бойових дій, а також відповідне постачання літаків ЗСУ Gripen .

Також УНН повідомили, що під час робочої поїздки на Харківщину президент України Володимир Зеленський відвідав школярів, які через російські обстріли вимушені навчатися на станції Харківського метрополітену.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Хав'єр Мілей вступив на посаду президента Аргентини

     • 45803 переглядiв