posol-ssha-zaklykala-pryiniaty-dodatkovyi-paket-dopomohy-ukraini-yaknaishvydshe

Посол США закликала прийняти додатковий пакет допомоги Україні якнайшвидше

 • 33002 переглядiв

За словами Бріджит Брінк, Україна досягла значних успіхів таких як витіснення чорноморського флоту або створення гуманітарного коридору.

Посол США в Україні Бріджит Брінк в ефірі СNN наголосила на тому, що підтримка України впливає і на безпеку США, тому необхідно прийняти додатковий пакет допомоги якнайшвидше, передає УНН.

Моє послання до всіх полягає в тому, що вкрай важливо, щоб додатковий пакет для України був прийнятий якомога швидше. Це терміново. Вкрай важливо захистити та утримати здобутки, яких українці досягли до цього часу. А також захистити нашу власну національну безпеку 

- сказала Бріджит Брінк.

Деталі

За словами Бріджит Брінк, Україна досягла значних успіхів таких як витіснення чорноморського флоту або створення гуманітарного коридору. "Хочу сказати, що це також важливо для нашого власного вимушеного захисту та безпеки команди дипломатів, які мужньо підтримують Україну на місцях",- додала посол та зауважила, що щоб і надалі досягати успіхів Україні потрібна зброя.

Нагадаємо

12 грудня Володимир Зеленський прибув до Білого дому, щоб зустрітися з президентом Джо Байденом. 

Через годину після зустрічі у Білому домі по Україні було запущено балістичні ракети.

"Українці збили 10 ракет з 10 випущених і змогли захистити столицю. Ми повинні допомогти їм продовжувати це робити", - наголосила Бріджит Брінк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський та Байден обговорили зміцнення ППО та, як зруйнувати російську логістику

Ганна Оніщенко

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Кіровоградщині сили ППО збили російську ракету

     • 40382 переглядiв