poslanets-papi-rimskogo-pratsyuye-nad-mekhanizmom-povernennya-ditey-v-ukrayinu

Посланець Папи Римського працює над "механізмом" повернення дітей в Україну

 • 460018 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Посланець папи Римського Маттео Дзуппі заявив у вівторок, що працює над «механізмом», який міг би забезпечити повернення дітей, вивезених із України в росію, передає УНН із посиланням на Reuters.

Цитата

«Ми побачимо, як ми можемо запустити механізм для дітей (і) допомоги, як ми говорили на гуманітарному фронті, зокрема дітей, які повинні мати можливість повернутися в Україну», – сказав Дзуппі на презентації книги в Римі.

Деталі

Італійський кардинал відвідав москву минулого тижня після свого перебування в українській столиці. Представник Ватикану охарактеризував його зусилля як спрямовані на виявлення гуманітарних ініціатив, які могли б сприяти досягненню миру.

У своїй розмові з італійським масовим медіа у неділю, кардинал Дзуппі пояснив, що він не займається "мирним планом" або "посередництвом" між Києвом і москвою, а зосереджується на "гуманітарних аспектах".

Доповнення

Раніше повідомлялось, що посланець миру Папи Франциска в Україні, ветеран посередницьких зусиль католицької церкви щодо врегулювання конфліктів, у вівторок назвав війну «пандемією» і сказав, що всі християни мають бути миротворцями.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У рф спалахнула масштабна пожежа на лузькій ТЕЦ

     • 696108 переглядiв