poshkodzheni-budynky-avtivky-ta-linii-elektroperedach-na-kyivshchyni-likviduiut-naslidky-raketnoi-ataky-rf

Пошкоджені будинки, автівки та лінії електропередач: на Київщині ліквідують наслідки ракетної атаки рф

 • 38677 переглядiв

У Київській області триває ліквідація наслідків ранкової ракетної атаки РФ. Пошкоджено 50 приватних будинків у трьох населених пунктах, два будинки зруйновано, постраждалих серед населення немає.

На Київщині триває ліквідація наслідків ранкової ракетної атаки рф. Пошкодження виявили щонайменше в трьох населених пунктах одного з районів області. Про це заявив голова Київської ОВА Руслан Кравченко, передає УНН.

Деталі

Київщина продовжує ліквідовувати наслідки ранкової ракетної атаки ворога. Станом на 18:30 пошкодження зафіксовано в шести садових товариствах та трьох населених пунктах одного з районів області

- розповів голова ОВА. 

За його словами, Пошкоджень зазнали 50 приватних будинків. Два з них зруйновані. Також пошкоджено 5 автомобілів, майстерню, гаражі, лінії електропередач.

Ракетна атака на Київщину: пошкоджено будинки, але критична інфраструктура ціла18.08.24, 10:19

Кравченко також відзначив, що поранених серед населення немає. 

Всім постраждалим буде надана необхідна допомога. Разом із місцевою владою та міжнародними партнерами вже працюємо над цим

- запевнив голова Київської ОВА. 

Нагадаємо

В ніч на 18 серпня, українські військові відбили масовану атаку рф, знищивши 13 з 16 повітряних цілей. Серед збитих - 2 балістичні ракети, 3 крилаті ракети та 8 ударних БпЛА "Shahed".

Популярні

Новини по темі