ukenru
pornosayt-zaproponuvav-barseloni-10-mln-dolariv-dlya-finansuvannya-kontraktu-messi-ale-ye-odna-umova

Порносайт запропонував "Барселоні" 10 млн доларів для фінансування контракту Мессі. Але є одна умова

 • 22562 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Порносайт Stripchat запропонував президенту "Барселони" Хоан Лапорті 10 мільйонів доларів (7,25 мільйона фунтів стерлінгів), в якості фінансової допомоги з контрактом Мессі в обмін на стрімінговое партнерство з клубом. Про це повідомляє УНН з посиланням на Sportbible.

Цитата

"Я знаю, що "Барселона працює над пошуком коштів для укладення нового контракту з обличчям клубу Ліонелем Мессі. Було б прикро, якби Лео, який двадцять років грав за "Барселону", пішов. Я хочу допомогти профінансувати його контракт, і пропоную 10 мільйонів доларів, щоб Stripchat став партнером зі стрімінгу "Барселони" в майбутньому сезоні", - заявив віцепрезидент в Stripchat Макс Беннетт.

Деталі

Він зазначив, що Stripchat спеціалізується на якісних прямих трансляціях для дорослих для 420 мільйонів глядачів щомісяця по всьому світу, додавши, що використовуючи свої технології і мережу, сервіс міг би доставити світу "інше задоволення", транслюючи футбол і Мессі в прямому ефірі.

Додамо

Stripchat - міжнародний веб-сайт і соціальна мережа для дорослих, в яких представлені безкоштовні виступи з веб-камерою в прямому ефірі.

Нагадаємо

У травні повідомлялося про те, що аргентинський форвард Ліонель Мессі близький до підписання нового контракту зі своїм нинішнім клубом - каталонською "Барселоною".

Як повідомляв журналіст Ніколо Скіра, Мессі наближається до продовження контракту з "Барселоною" до 2023 року.

Українські Національні Новини

УНН Lite