ponad-170-boyiv-za-tizhden-malyar-rozpovila-de-aktivniy-vorog

Понад 170 боїв за тиждень: Маляр розповіла, де активний ворог

 • 224475 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Російські війська зосереджують основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, повідомила у понеділок заступниця міністра оборони Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

"Противник і надалі зосереджує основні зусилля на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках, тривають важкі бої. Протягом минулого тижня на цих напрямках між нашими та ворожими військами відбулось понад 170 боїв", - повідомила Маляр у Telegram.

Деталі

З її слів, ситуація за напрямками така:

  • На Куп’янському напрямку противник штурмував та здійснював пошук слабких місць в нашій обороні. Активно намагався наступати в районах південніше Новоселівського з метою витіснення наших підрозділів за бар’єрний рубіж річки Оскіл. Але безуспішно. Наші сили оборони потужно стримують ворожі війська.
  • На Лиманському напрямку противник також намагався наступати вів дії з метою витіснення наших військ в районі Серебрянського лісу. Всі дії ворога безсуспішні.
  • На Авдіївському, Мар’їнському напрямках противник зосереджував основні зусилля на веденні наступальних дій з метою встановлення повного контролю над населеним пунктом Мар’їнка та оточення населеного пункту Авдіївка - успіху не мав.

"Під щільним вогнем авіації та артилерії Сили оборони України звільнили населений пункт Старомайорське Донецької області", - зазначила Маляр.

Доповнення

На Бахмутському напрямку ворог протягом тижня всіма силами намагався зупинити наш наступ, але наші оборонці поступово просувались.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Понад 170 боїв за тиждень: Маляр розповіла, де активний ворог

     • 224475 переглядiв

    Житель Малої Токмачки поранений через ворожий обстріл

     • 250356 переглядiв

    росіяни вночі били С-300 по Харкову та Куп'янщині - ОВА

     • 236443 переглядiв