politsiya-pivnichnoyi-irlandiyi-vipadkovo-rozkrila-dani-vsikh-svoyikh-spivrobitnikiv

Поліція Північної Ірландії випадково розкрила дані всіх своїх співробітників

 • 96482 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. Поліція Північної Ірландії випадково розкрила інформацію про всіх своїх 10 000 співробітників. Дані містили у собі імена всіх поліцейських і цивільного персоналу, їх базування та посади, повідомляє ВВС, передає УНН

Деталі

Поліція Північної Ірландії помилково оприлюднила конфіденційну інформацію про всіх своїх 10 000 співробітників, включаючи їхні імена, місця базування та ролі. Інформація була опублікована на веб-сайті, який потім видалив її, але вона вже була доступна публіці.

Це серйозне порушення, яке може поставити під загрозу безпеку співробітників. Поліція Північної Ірландії попросила вибачення за помилку і заявила, що проводить розслідування.

Загроза тероризму в Північній Ірландії залишається високою, і правоохоронці регулярно стають мішенню нападів. Інформація про їхні імена, місця базування та ролі може бути використана терористами, щоб націлити їх на напади.

Своєю чергою, Федерація поліції закликала провести термінове розслідування цієї справи:

“Потрібно було вжити суворих заходів безпеки, щоб захистити цю цінну інформацію, яка, опинившись у чужих руках, може завдати величезної шкоди. Чоловіки та жінки, яких я представляю, приголомшені цим порушенням. Вони шоковані, налякані та виправдано розгнівані. Як і я, вони вимагають заходів для вирішення цього безпрецедентного розкриття конфіденційної інформації”, - заявив голова Федерації поліції Ліам Келлі.

Пан Келлі додав, що на щастя в електронній таблиці поліції не було вказано домашніх адрес, бо це була б «потенційно катастрофічна ситуація».

Доповнення

Раніше повідомлялось, що інженер ВПС США викрав обладнання та інформацію стосовно 17 військових об'єктів та правоохоронних органів. Навесні Пентагон вже пережив масштабний витік даних - тоді в мережу "злили" секретні документи, в яких, серед іншого, була опублікована інформація щодо вторгнення росії в Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США загубили збройний плутоній

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Депутат із Кропивницького очолював банду рекетирів - СБУ

     • 334546 переглядiв