poky-fbr-rozsliduie-chy-spravdi-tramp-buv-poranenyi-striltsem-eksprezydent-rozkrytykuvav-pravookhoronnu-strukturu

Поки ФБР розслідує, чи справді Трамп був поранений стрільцем - експрезидент розкритикував правоохоронну структуру

 • 11518 переглядiв

Директор ФБР засумнівався, чи була куля причиною поранення Трампа на мітингу. Експрезидент розкритикував ФБР, наполягаючи на кульовому пораненні і звинувачуючи агентство у втраті довіри американців.

Глава ФБР Крістофер Рей тепер задається питанням, чи не влучила куля у вухо Трампа, поставши перед Конгресом, щоб повідомити про хід розслідування нападу. Дональд Трамп розкритикував ФБР і націлився на судження глави відомства з інших актуальних питань.

 Пише УНН з посиланням на Dailymail.

Деталі

Директор ФБР Крістофер Врей засумнівався в тому, що куля влучила у вухо колишнього президента США і кандидата на переобрання від Республіканської партії Дональда Трампа під час вибуху 13 липня на передвиборчому мітингу в Пенсільванії.

Що стосується колишнього президента Трампа, є деякі сумніви з приводу того, чи була це куля або шрапнель, яка зачепила його вухо

- пояснив Врей, виступаючи перед Конгресом з інформацією про перебіг розслідування замаху на кандидата від республіканців. 

ФБР: підозрюваний у замаху на Трампа шукав інформацію про вбивство Кеннеді25.07.24, 00:28

У відповідь Дональд Трамп розкритикував ФБР: у запеклому пості на Truth Social Трамп розкритикував пропозицію Рея і націлився на його судження щодо інших актуальних питань, включно з психічним станом Байдена.

Директор ФБР Крістофер Рей учора заявив Конгресу, що не впевнений, чи був я поранений осколком, склом або кулею (ФБР навіть не перевірило!) ... Але він був упевнений, що Шахрай Джо Байден фізично і розумово "не викликає жодних подій

-  обурюється Трамп.

Також кандидат у президенти США від Республіканської партії виклав таке:

Його єдина увага зосереджена на знищенні J6 Patriots, нальоті на Мар-а-Лаго і порятунку радикальних лівих божевільних, таких як ті, що зараз у Вашингтоні спалюють американські прапори і малюють аерозольною фарбою на наших великих національних пам'ятках - без жодного відплати.

Ні, на жаль, це була куля, яка влучила мені у вухо, і сильно. Не було ні скла, ні осколків.

У лікарні це назвали "кульовим пораненням у вухо", і так воно і було. Не дивно, що колись легендарне ФБР втратило довіру Америки! - повідомив Трамп.

Директор ФБР поставив під сумнів, чи був Трамп поранений кулею під час замаху25.07.24, 11:29

Популярні

Новини по темі

У Ніжині вже 15 поранених через атаку "шахедів"

 • 28844 переглядiв

На Луганщині евакуювали останніх жителів з Макіївки

 • 26020 переглядiв