ukenru
pokuptsi-zhitla-stali-bilsh-vimoglivi-do-naboru-poslug-poblizu-budinku-eksperti

Покупці житла стали більш вимогливі до набору послуг поблизу будинку - експерти

 • 7008 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Якість життя і набір послуг, які можна отримати поблизу від будинку стали важливим фактором при виборі житла для покупки. Про це говориться в статті журналу Особистий рахунок, пише УНН.

Покупці квартир в новобудовах стали більш вимогливими до якості життя і набору послуг поблизу будинку. Пильну увагу приділяють репутації забудовника, дозвільним документам, якості застосовуваних будівельних матеріалів. А також інфраструктурним об'єктам, де всі сервіси, необхідні для комфортного проживання, знаходяться на території комплексу або в пішій доступності. Важлива при купівлі і вартість майбутніх комунальних послуг.

Забудовники, в свою чергу, роблять акцент на інноваційності, комфорті проживання та енергоеффектівності. А також тиснуть на больові точки покупців - наявність дитячого садка і школи.

"Уже зараз йде тенденція включати в комплекси міні-садочки, дитячі клуби з послугами няні. Тобто зони, де можна залишити дитину з погодинною оплатою або пройти навчання і всілякі майстер-класси.Також важлива сфера розваг: свої ТЦ, кафе, фітнес-клуби, щоб людина нікуди не їхала, а могла обслуговуватися біля будинку", - вважає експерт по нерухомості Вадим Андрєєв.

Як повідомляв УНН, на ринку високий запит на житло високої якості.

"Важливим для людей є вартість, місце розташування, зручність розв'язок, розвиненість інфраструктури і навіть поверх, тому що хтось любить вище, а кому-то тільки на 5-6 поверсі зручно. Сьогодні потреба людей у ​​власному якісному житло велика, і ми, як ніхто інший, можeм її задовольнити ", - розповіла директор Департаменту маркетингу та продажів ПрАТ "ХК "Київміськбуд" Тетяна Маркова.

Українські Національні Новини

Суспільство