pokrovskyi-napriamok-vzhe-ne-odyn-misiats-i-ne-odyn-tyzhden-zalyshaietsia-naihariachishym-voloshyn

Покровський напрямок вже не один місяць і не один тиждень залишається найгарячішим - Волошин

 • 22285 переглядiв

Покровський напрямок залишається найгарячішим вздовж усієї лінії зіткнення протягом місяців і тижнів, де окупанти за підтримки авіації намагаються витіснити українські сили оборони з їхніх позицій.

Покровський напрямок вже не один місяць і не один тиждень залишається найгарячішим по всій лінії бойового зіткнення. Загарбники намагаються за підтримки авіації витісняти українські сили оборони з займаних позицій. Про це в ефірі телемарафону розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передає УНН.

Покровський напрямок вже не один місяць і не один тиждень залишається найгарячішим у всій лінії бойового зіткнення, Також ворог не припиняє спроб і намагається концентрувати свої зусилля якраз біля населених пунктів. І, звісно ж, загарбники намагаються за підтримки авіації витісняти наші сили оборони із займаних позицій,

- повідомив Волошин.

Він також зазначив, що ситуація ускладнюється тим, що ворог не припиняє свої спроби проводити активні бойові дії, однак українські сили оборони дають адекватну відповідь і окупант несе чималі втрати.

За минулу добу там ворог втратив понад 200 осіб загиблими і пораненими. Знищено кілька одиниць бронетехніки це і гармати, і міномети, артилерійські системи, 5 штук автомобілів та мотоциклів, якими він намагався штурмувати.

- повідомив Волошин.

Нагадаємо

За даними Генерального штабу Збройних сил України, за минулу добу рф втратила 1030 військовослужбовців.

Ольга Розгон

Війна

Популярні

Новини по темі

У Маріуполі гучно: є влучання в аеропорту - Андрющенко

 • 25563 переглядiв

СБУ викрила на хабарях одного з головних податківців Києва

 • 14510 переглядiв

Через буревій на Прикарпатті аварійні відключення світла

 • 23981 переглядiв