podolyak-poyasniv-chomu-dosi-nemaye-12-go-paketu-sanktsiy-yes

Подоляк пояснив, чому досі немає 12-го пакету санкцій ЄС

 • 131156 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляку під час телемарафону "Єдині новини" повідомив, що 12 пакету санкцій немає, тому що психологічно окремі країни не готові остаточно розірвати всі економічні зв'язки з рф, передає УНН.

Цитата

"Ми з вами бачимо, що в росії досі працюють на споживчому ринку компанії з юрисдикцією, наприклад, європейською. Вони там заробляють гроші, і їм байдуже, що ці гроші оподатковуються російським бюджетом, а потім за ці гроші наймають мобілізованих, яких відправляють вбивати українців. Їм байдуже", — сказав Подоляк.

Деталі

Він наголосив – що демократичним країнам потрібно для себе прийняти одну ключові тезу, що росія не є партнером економічним в будь-якому сенсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Єврокомісії кажуть, 12-й пакет санкцій проти рф має бути "дуже скоро"

Доповнення

27 жовтня голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн повідомила, що у ЄС йде підготовка 12-го пакету санкцій проти рф, згадавши про російськиі алмази як частину пропозиції.

Згодом повідомлялося, що Єврокомісія має за тиждень з 6 по 12 листопада, представити пропозиції щодо нового пакету санкцій проти рф.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Подоляк пояснив, чому досі немає 12-го пакету санкцій ЄС

     • 131156 переглядiв

    Флот морських дронів за рік уразив 7 суден рф

     • 127741 переглядiв

    Щонайменше 40% ВПО живуть лише на виплати від держави - Верещук

     • 135609 переглядiв