ukenru
po-stopakh-kharkivskikh-vorovayok-u-merezhi-stavsya-skandal-cherez-video-ukrayinskikh-kursantok-z-rosiyskim-politseyskim

По стопах харківських “Воровайок”: у мережі стався скандал через відео українських курсанток з російським поліцейським

 • 48665 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. У мережі інтернет активно поширюють відео, на якому дві українські дівчини, ймовірно - курсантки одного з вишів МВС, танцюють з чоловіком, одягнутим у форму російської поліції. Це викликало новий скандал та шквал критики на адресу МВС та Нацполіції, інформує УНН.

Цитата:

"Плюси зустрічатися з поліцейським: завжди гарний, завжди “відмаже”, завжди катаєшся на патрульній машині і завжди під захистом", - йдеться в відео.

Деталі

Спочатку відео опублікувала одна з курсанток - користувачка TikTok з ніком 109012nastia. Однак зараз акаунт більше не доступний, але ролик активно поширюють в інших соцмережах. Метою ролика було розповісти про плюси відносин з правоохоронцем.

Варто відзначити, що російський поліцейський не знімався разом з українками в одному кадрі, а його відео дівчата просто поєднали зі своїм роликом. Невідомо, чи взагалі “герой” ролика знає про викликаний резонанс.

Реакція користувачів

Найбільший вклад для поширення відео зробив відомий одеський активіст Сергій Стерненко.

“Привіт, Національна поліція України”, - коротко прокоментував відео на своїй сторінці Стерненко, позначивши відомство.

Відзначимо, що людей обурив той факт, що дві українки в формі вибрали для створення ролика російського поліцейського і нібито фліртують з ним.

Після цього в мережі стали публікувати особисті дані дівчат. За одними даними, дівчата - курсантки Харківського національного університету внутрішніх справ. Цю інформацію в ХНУВС уже спростували.

“Інформація, що розповсюджується в мережі інтернет, нібито курсантки або студентки Харківського національного університету внутрішніх справ співають з курсантом Російської Федерації, не відповідає дійсності. Просимо перевіряти інформацію, перш ніж її поширювати”, - заявили в виші.

А от іншу версію ми вирішили самостійно перевірити. Згідно з даних сервісу пошуку абітурієнтів, у ролику, ймовірно, фігурує студентка другого курсу спеціальності “Право” Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Анастасія Короткіх, яка, власне, й виклала відео в TikTok.

Реакції адміністрації ДДУВС на цю інформацію поки немає.

Варто нагадати

Це вже не перший епізод із проявом “любові” до Росії курсантів вишів МВС. Так, у грудні минулого року в ТікТок з’явилось відео, на якому п’ятеро курсанток танцюють під пісню гурту “Воровайки” “Наколочки”. Після цього у Харківському національному університеті МВС призначили службове розслідування.

Пізніше винних було встановлено.

“За фактом виявленого у соціальних мережах відео, де дівчата у формі курсантів танцюють під музичне супроводження російського шансону, триває службове розслідування. Встановлено як безпосередніх учасників відео, якими виявилися курсантки 1 курсу факультету № 3, так і осіб, які за функціональними обов’язками відповідають за стан дисципліни в підрозділах. За результатами службового розслідування буде визначено ступінь провини кожного та заходи дисциплінарного реагування відповідно до вимог чинного законодавства", - зазначили тоді в ХНУВС.

Українські Національні Новини

Політика