pivdenna-koreia-rozshyryla-perelik-eksportnykh-sanktsii-proty-rf-ta-bilorusi

Південна Корея розширила перелік експортних санкцій проти рф та білорусі

 • 27759 переглядiв

Південна Корея посилює експортний контроль щодо росії та білорусі, заборонивши 682 додаткові позиції для стримування військового використання. Загальна кількість заборонених товарів тепер становить 1 159.

Уряд Південної Кореї вирішив посилити експортний контроль щодо росії та білорусі. В рамках санкцій Сеул значно розширив список товарів сотнями позицій, які підлягають обмеженням. Про це повідомляє Yonhap, пише УНН.

Деталі

Міністерство торгівлі, промисловості та енергетики Південної Кореї додало ще 682 позиції, що стосуються важкої будівельної техніки, акумуляторних батарей, авіаційних компонентів, машин та іншого, до списку товарів, заборонених до відправлення в росію і білорусь.

Нова постанова збільшить загальну кількість позицій у списку з нинішніх 798 до 1159.Зміни, як очікується, набудуть чинності на початку 2024 року після проходження належних адміністративних процедур та видання урядом інструкцій для експортерів.

Міністерство заявило, що буде розглядати "виняткові випадки" для експорту до обох країн в індивідуальному порядку.

Доповнення

Цей крок був зроблений через високу ймовірність того, що ці предмети будуть використані у військових цілях, хоча вони не класифікуються як стратегічні предмети за схемою експортного контролю Південної Кореї.

Нагадаємо

Південна Корея надала Україні 10 машин розмінування хорватського виробництва як гуманітарну допомогу для розмінування деокупованих територій.

Цього року Південна Корея передала Україні більше артилерійських снарядів, ніж всі країни Європи разом - Washington Post05.12.23, 15:12

Ольга Розгон

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог у грудні атакував південь понад 270 дронами - Гуменюк

     • 24754 переглядiв

    На переході у Луцьку нетверезий водій збив жінку і школярку

     • 27209 переглядiв

    У Харкові в квартирі стався вибух газу, постраждала людина

     • 26203 переглядiв