pivdenna-koreia-peredala-ukraini-shche-10-bezpilotnykh-mashyn-dlia-rozminuvannia

Південна Корея передала Україні ще 10 безпілотних машин для розмінування

 • 118770 переглядiв

Південна Корея надала Україні 10 машин розмінування хорватського виробництва як гуманітарну допомогу для розмінування деокупованих територій.

Уряд Південної Кореї передав Державній службі України з надзвичайних ситуацій партію спеціальної техніки для розмінування. Про це з посиланням на посольство України в Південній Кореї, повідомляє УНН.

Деталі

В рамках забезпечення потреб України в розмінувальній техніці Урядом Республіки Корея за сприяння Посольства передано Державній службі України з надзвичайних ситуацій як гуманітарну допомогу 10 машин для розмінування виробництва хорватської компанії "DOK-ING"

- йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська стратегія розмінування змінить підхід до протимінної безпеки у світі – Time

У відомстві додають, що техніка прибула в пункт призначення, де буде розподілена між підрозділами ДСНС, залученими до процесу гуманітарного розмінування деокупованої території України.

Посольство висловлює щиру вдячність Уряду Республіки Корея за надану техніку та сподівається на подальшу підтримку.

Довідково

Роботизована система для розмінування MV-4 обладнана поворотним грейфером, клішнею для розмінування та бульдозерним відвалом. Вона обладнана дистанційним управлінням і стійка до будь-яких детонацій протипіхотних мін і нерозірваних боєприпасів такої самої інтенсивності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Південна Корея пообіцяла підтримку у відновленні довкілля в Україні

Робот-розмінувальник витримує вибухи протитанкових мін. MV-4 призначений для очищення від мін смуги землі шириною 170 см.

Нагадаємо

Згідно з даними Washington Post після того, як Білий дім домовився з Південною Кореєю щодо постачання боєприпасів в Україну Сеул став одним з найбільших постачальників снарядів для Києва

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Кіровоградщині сили ППО збили російську ракету

     • 40382 переглядiв

    Зеленський анонсував "активні" тижні в зовнішній політиці

     • 34897 переглядiв