pislia-masshtabnoho-aviaudaru-rf--brytaniia-vidpravyt-ukraini-sotni-raket-dlia-ppo

Після масштабного авіаудару рф : Британія відправить Україні сотні ракет для ППО

 • 30028 переглядiв

Британія анонсувала термінове постачання ракет до систем протиповітряної оборони України після масованого ракетного удару рф.

Після масованого російського обстрілу України у ніч на 29 грудня, Британія передасть Києву "сотні зенітних ракет" для британських систем протиповітряної оборони. Про це заявив міністр оборони Британії Грант Шаппс, передає УНН.

Деталі 

За його словами, остання хвиля ударів рф по Україні це відчайдушна спроба відновити динаміку після катастрофічної втрати сотень тисяч призовників" і напередодні приниження путіна через початок третього року його "триденної війни".

На тлі масштабного удару рф по Україні: у німецькому Бундестазі закликають передати Києву ракети Taurus29.12.23, 18:36

Ми продовжуємо стояти на захисті України. Саме тому сьогодні ми відправляємо сотні зенітних ракет для поповнення британських систем протиповітряної оборони, здатних з неймовірною точністю збивати російські безпілотники і ракети

- заявив Шаппс

Доповнення 

Британський міністр підкреслив, що путін помиляється, "сподіваючись, що йому вдасться вирвати перемогу з пащі поразки". Він також. нагадав, що Україні вдалось знищити значну частину Чорноморського флоту рф.

Сьогоднішній пакет протиповітряної оборони надсилає беззаперечний сигнал на тлі російського варварства про те, що Велика Британія залишається абсолютно відданою підтримці України

– додав міністр.

Нагадаємо

Міжнародні партнери шоковані масштаби останньої атаки рф на Україну. Західні лідери засудили варварські дії рф і вчергове наголошують, що слід посилити підтримку Києва.

На тлі наймасованішої атаки рф з повітря МЗС закликало світ обʼєднати зусилля, щоб зупинити російський геноцид українців 29.12.23, 15:25

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський приїхав до Авдіївки: деталі візиту

     • 30415 переглядiв

    Ракетний удар по Києву: кількість жертв зросла до 9

     • 26371 переглядiв