ukenru
pidvodni-chovni-flotu-rf-provodyat-navchannya-bilya-uzberezhzhya-krimu

Підводні човни флоту РФ проводять навчання біля узбережжя Криму

 • 11150 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Підводні човни Чорноморського флоту проводять навчання в морських полігонах бойової підготовки Чорного моря. Про це повідомляє прес-служба Міноборони РФ, передає УНН.

"Підводні човни Чорноморського флоту (ЧФ), перебуваючи в морських полігонах бойової підготовки Чорного моря, проводять спільні навчання відповідно до плану діяльності сил (військ) флоту", - йдеться в повідомленні.

Так, у відомстві відмітили, що в ході навчання екіпаж одного човна буде здійснювати відрив від стеження, а екіпаж другий - максимально довго його підтримувати.

"Вчення проводиться відповідно до плану бойової підготовки Чорноморського флоту і направлено на підвищення рівня професійної підготовки особового складу. За результатами навчання буде відзначена найкраща чергова зміна на кожній підводному човні, успішніше за інших впоралася з поставленим завданням", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше в п'ятницю ЗМІ повідомили про те, що російський ракетний фрегат був помічений рухається в напрямку Азовського моря з Криму.

У Головному оперативному управлінні Генерального штабу Збройних сил України, коментуючи це повідомлення, заявили, що знають і моніторять всю інформацію про рух російського ракетного фрегата в сторону Азовського моря.

Українські Національні Новини

Політика