pidozriuvanoho-u-skoienni-pidryvu-mashyny-v-moskvi-dopravyly-z-turechchyny-do-rosii-oholosheno-pro-yoho-dopyt

Підозрюваного у скоєнні підриву машини в москві доправили з Туреччини до росії, оголошено про його допит

 • 12321 переглядiв

Євгена Серебрякова, підозрюваного у підриві автомобіля офіцера гру в москві, затримали в Туреччині та доправили до росії. За версією слідства, він планував виїхати в Україну, де йому нібито обіцяли громадянство.

Росіянина Євгена Серебрякова, якого обвинувачують у підриві автомобіля офіцера ГРУ на півночі Москви, затримали цього тижня у турецькому Бодрумі і доправили в росію. Представник слідчого комітету росії заявив, що представник Серебряков начебто планував вирушити з Туреччини в Україну, - про це нібито під час допиту підтвердив обвинувачений. Пише УНН із посиланням на росЗМІ.

Деталі

Представники силових структур рф "в найкоротші терміни встановили особу зловмисника, який здійснив підрив автомобіля на півночі Москви". Ним за версією рф виявився Серебряков Євген Миколайович, 1995 року народження, уродженець Волгоградської області; у мвс рф заявили, що зранку 24 липня він вилетів до Туреччини. Чоловік був затриманий у турецькому Бодрумі та доставлений до росії.

Співробітники фсб передали підозрюваного слідчим скр (слідчий комітет рф) для подальших слідчих дій у кримінальній справі, порушеній за ч. 2 ст. 105 (замах на вбивство) і ч. 1 ст. 222.1 кк рф (незаконний обіг вибухових пристроїв).

Офіційний представник слідчого комітету росії світлана петренко заявила, що з Туреччини Серебряков "збирався в Україну", де йому начебто "обіцяли громадянство".

Нагадаємо

24 липня в Москві підірвали автомобіль офіцера ГРУ.

Постраждали двоє людей: власник автомобіля і його пасажир.

Спочатку ЗМІ написали, що у машині міг перебувати офіцер міноборони росії, заступник начальника радіоцентру супутникового зв'язку Андрій Торгашов. Однак згодом російська преса повідомила, що його дружина, а потім і він сам це заперечили.

Ігор Тележніков

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Мінфін зменшив прогноз зростання економіки з 4,6% до 3,5%

     • 29268 переглядiв