ukenru
pidlitok-znik-u-lisi-pid-chas-zmagan-zi-sportivnogo-oriyentuvannya

Підліток зник у лісі під час змагань зі спортивного орієнтування

 • 19703 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. У Сумській області поліція розшукує підлітка, який зник у лісі під час змагань зі спортивного орієнтування. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

"Про те, що підліток зник у лісі неподалік від с. Реутинці Кролевецького району, до поліції учора близько 16:00 повідомили його батьки. За їх словами, хлопчина брав участь в змаганнях зі спортивного орієнтування, але до фінішу так і не дійшов", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що хлопця шукають працівники Кролевецького, Путильського, Глухівського, Шосткинського відділень поліції, роти поліції особливого призначення, співробітники ювенальної превенції та нацгвардійці. Правоохоронцям активно допомагають жителі навколишніх сіл.

"Місцевість розбита на квадрати, кожен з яких ретельно оглядається та прочісується. Пошукові дії тривають від учорашнього дня. На вигляд підлітку 13-14 років, середньої статури, волосся русяве, коротке. Микола (Микола Гавриленко - ред.) одягнений у чорну куртку, шапку сірого кольору, спортивні штани", - додали у відділі комунікації.

Нагадаємо, у місті Одеса зник безвісти 17-річний хлопець

Українські Національні Новини

Кримінал та НП