ukenru
pid-chas-vtechi-z-vyaznitsi-na-gayiti-zaginulo-25-lyudey-200-vyazniv-perebuvayut-na-voli

Під час втечі з в'язниці на Гаїті загинуло 25 людей: 200 в'язнів перебувають на волі

 • 17200 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Під час втечі з в'язниці Круа-де-Буке поблизу столиці Гаїті загинуло 25 людей. Про це пише УНН з посиланням на Хіnhua.

Деталі

Влада Гаїті заявила, що 25 людей загинули під час втечі з в’язниці Круа-де-Буке поблизу столиці. Серед вбитих були начальник в’язниці та Арнель Джозеф, який нібито був керівником однієї з головних кримінальних мереж Гаїті і був заарештований у 2019 році.

Поліції вдалося заарештувати 69 ув’язнених, які втекли з в’язниці, і досі розшукує близько 200 ув’язнених, які залишаються на волі.

Президент Гаїті Джовенел Мойзе у п’ятницю написав у своєму Twitter, що засудив втечу з в’язниці та попросив людей зберігати спокій, додавши, що Національній поліції було “доручено вжити всіх заходів, щоб ситуація була під контролем”. 

Нагадаємо

20 в’язнів було вбито в неділю на Мадагаскарі при масовій втечі з в’язниці міста Фарафагана, яка супроводжувалася заворушеннями.

З початку року в Україні було скоєно одну втечу з місця позбавлення волі, а саме втеча з дільниці соціальної реабілітації виправної колонії у Миколаївській області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП