ukenru
pershiy-taym-mizh-realom-ta-liverpulem-zavershivsya-nichiyeyu

Перший тайм між "Реалом" та "Ліверпулем" завершився нічиєю

 • 8159 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Завершився перший тайм фінального матчу Ліги чемпіонів між "Реалом" та "Ліверпулем" з рахунком 0:0, передає УНН.

Команди активно розпочали гру. Вже на початку перших хвилин команди обмінялися небезпечними ударами. Та все ж під час першої десятихвилинки мерсесайдці активніше розпочали гру. Однак захисники "Реала" все відбивали.

Після цього вершкові поступово почали брати гру під свій контроль. Варто відзначити небезпечний удар Роналду по воротах "Ліверпуля" на 15 хвилині. Але м'яч пролетів вище.

На 23 хвилині півзахисник "Ліверпуля" Мілнер навісив зліва на Фірміно, але Рамосу вдалося відбити. Після цього м'яч рикошетом потрапив до мерсесайдців, але тут у гру вже вступив голкіпер вершкових.

Та ось команд спіткало нещастя. Феєричний нападник "Ліверпуля" Салах у боротьбі з Рамосом отримав травму і покинув поле. Згодом травмувався вже основний захисник "Реала" Дані Карвахаль, його замінив Начо.

На 42 хвилині Роналду сильно пробив по воротах суперника, але Каріус парирував. М'яч відскочив до Каріма Бензема, який його ввігнав у ворота. Проте Роналду перед цим був в офсайді. Гол не зарахували. На 45-ій хвилині у Каріма була непогана нагода вразити ворота мерсисайдців, але м'яч пролетів повз.

Таким чином перший тайм завершився нічиєю.

Another cruel blow, this time for Carvajal

Українські Національні Новини

Спорт