ukenru
peremozhtsi-konkursu-robi-svoye-rozpovili-yak-vigrani-koshti-dopomogli-yikh-biznesu

Переможці конкурсу “Роби своє” розповіли, як виграні кошти допомогли їх бізнесу

 • 123884 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Родина Вишнівських з Вінниччини стала переможцем конкурсу “Роби своє” від благодійного фонду “МХП-Громаді” та отримала грант у 100 тис. грн. Виграні кошти вони витратили на купівлю нового обладнання для своєї швейної майстерні. Про це повідомили у пресслужбі ПрАТ “Зернопродукт МХП", передає УНН.

Деталі

Сім’я займається пошиттям спецодягу, мають приватну швейну майстерню. Після початку повномасштабної війни родина на волонтерських засадах почала шити плащі та спальники для армії, у чому їм дуже допомагає нове обладнання.

Цитата

“Як тільки ми його купили, одразу стало легше працювати. Ми ще з весни шиємо для армійських потреб, і дрібні детальки: пришивання ґудзиків, петель – треба було робити вручну, це займало багато часу. А хлопцям треба все швидко, вчасно та якісно. Ми зараз збираємо гроші. Односельчани, інші небайдужі люди нам допомагають, за ці кошти купуємо тканину, а самі вже безкоштовно шиємо те, що можемо, для потреб наших хлопців”, - розповів Іван Вишнівський.

Нагадаємо

У межах цьогорічного конкурсу “Роби своє” фонд “МХП-Громаді” роздав понад 5 млн грн на підтримку підприємців. Гранти отримали 62 переможці. 

Окрім того, Фонд виділив додаткових 10 грантів на проекти в сфері енергетичної безпеки.

Довідка

МХП — провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії — Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Суспільство