peremoha-harris-v-ssha-stane-rozcharuvanniam-dlia-rosii-the-washington-post

Перемога Гарріс в США стане розчаруванням для росії - The Washington Post

 • 19071 переглядiв

росія побоюється перемоги Камали Гарріс на виборах США, вважаючи це великим розчаруванням для кремля. На відміну від Байдена, Гарріс менш відома в росії і викликає значну тривогу у російської еліти.

росія побоюється перемоги на виборах США Камали Гарріс, вважаючи, що це буде величезним розчаруванням для кремля. Про це пише видання The Washington Post, передає УНН.

Деталі

Коли президент Байден заявив, що відмовляється від своєї кандидатури на переобрання, це стало раптовим потрясінням в політичному житті США для багатьох представників російської еліти, які уважно стежать за відносинами між москвою та Заходом

- пише видання.

Зазначається, що відмова Байдена на користь віцепрезидентки Гарріс перевернула гонку, в яку кремль та його прихильники вірили, що Дональд Трамп може виграти, створивши "вікно можливостей" для врегулювання війни в Україні на агресивних умовах росії.

Якщо Камала Гарріс переможе на виборах, це буде величезне розчарування для кремля. Не тому, що вони очікують якихось конкретних антиросійських кроків, а тому, що природа американської політики стане, з їхньої точки зору, ірраціональною, непрагматичною та саморуйнівною. Всі вікна зачиняться

- сказала російський політолог Тетяна Станова.

На відміну від Байдена, який, попри значну військову та фінансову підтримку Україні, розглядається як передбачуваний та обережний гравець, Камала Гарріс є менш відомою в росії й викликає у російської еліти значну тривогу.

Нагадаємо

Віцепрезидентка США Камала Гарріс офіційно приєдналася до президентських перегонів. У передвиборчому ролику вона наголосила на важливості верховенства права та свободи, непрямо критикуючи свого конкурента Дональда Трампа.

Популярні

Новини по темі

Армія рф за добу скинула 24 КАБи по Харківщині

 • 24601 переглядiв