perekhoplennya-gur

"Он бестолковый": ГУР перехопило розмову, де окупант жаліється на командира

 • 110286 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову, в якій російський військовий розповів про великі втрати та безглузде командування, інформує УНН.

Деталі

"Дрон прилетел, сверху гранату кинул на танк и на пацанов. Сереге Семельнику попало в шею и в голову несколько осколков, другому в плечи и в ноги. Они вдвоем поехали: один - механик, а второй - за командира и за наводчика был. А они без командира поехали, командир батальона спрятался в подвале пятиэтажки", - розповів окупант.

Також он говорить про виведену з ладу техніку.

"В нашем танке застрял снаряд, ждем пока починят. Главное тихонько получить его, чтобы украинская артиллерия не услышала и не начала отрабатывать по нам", – бідкається росіянин.

До того ж загарбник наголосив, що всі солдати планують відмовитися від свого командира, який перебуває на території України з січня.

"Он бестолковый, он артиллерист, не танкист и ему все равно на личный состав. Недавно пацанов ранило, он даже ничего не спросил, даже по радейке не доложил, как они, живые-неживые", - заявив рашист.

Доповнення 

Військові рф, які перебувають на тимчасово захопленій території України, мріють вже не про свою перемогу, а лише про те, як вціліти і вижити. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вночі рашисти обстріляли Сумщину з артилерії: 21 "прильот"

     • 77428 переглядiв

    В Україні не зафіксовано мавпячої віспи - МОЗ

     • 279102 переглядiв

    На заході України зафіксували землетрус

     • 359645 переглядiв