ukenru
perekazi-u-yevro-bez-zhodnikh-komisiy-ukrayina-vzhe-vlitku-mozhe-priyednatisya-do-yedinoyi-zoni-platezhiv-sepa

Перекази у євро без жодних комісій: Україна вже влітку може приєднатися до єдиної зони платежів SEPA

 • 109540 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Україна совсім скоро приєднається до роумінгового простору ЄС та до єдиної зони платежів у європейській валюті SEPA. Про це повідомляє УНН з посиланням на слова прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.

Цитата

"Ще два проекти інтеграції, які ми активно просуваємо й плануємо невдовзі вийти на результат — це приєднання України до роумінгового простору ЄС та до єдиної зони платежів у європейській валюті SEPA. Перше дасть можливість здійснювати дзвінки між ЄС та Україною без додаткових витрат, а також дозволить українцям користуватися мобільним інтернетом за домашніми тарифами", - розповів він.

Деталі 

Що стосується підключення до єдиної зони платежів у європейській валюті SEPA, яке може відбутися вже влітку цього року, то це дасть змогу робити перекази у євро без жодних комісій.

За словами Шмигаля, наразі в Україні активно впроваджуються європейські правила фактично в кожному секторі економіки та сфері суспільних відносин.

"Вступ України в ЄС – це наша ключова геополітична мета на найближчі роки. Для цього нам не потрібно 15 років. Багато європейських лідерів це розуміють. Так само як вони розуміють, наскільки сильно змінилася геополітична карта Європи та світу після розв'язаної росією війни. Україна може дати дуже багато оновленій Європі", - наголосив голова уряду.

Нагадаємо 

На початку березня президент України Володимир Зеленський підписав заявку на членство України у Європейському Союзі. Заявка вже доставлена у Брюссель, офіційно зареєстрована.

Українські Національні Новини

Політика