pentagon-ukrayinskiy-kontrnastup-v-khersonskiy-oblasti-dav-obnadiylivi-oznaki

Пентагон: український контрнаступ в Херсонській області дав "обнадійливі ознаки"

 • 127434 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Високопосадовець Міністерства оборони США заявила, що український контрнаступ, який розпочався 1 вересня в Херсонській області, показав, що українці «творчо» інтегрують військовий потенціал, наданий США та іншими країнами, у свої операції. Про це пише УНН з посиланням на CNN.

Цитата

«Ми дуже уважно стежимо за ходом контрнаступу, як ви можете собі уявити... Я думаю, що ми бачили деякі обнадійливі ознаки, особливо в останні день чи два, — заявила в п'ятницю заступник міністра оборони США з питань політики Саша Бейкер на брифінгу з журналістами, — але знову ж таки росіяни — це грізний противник, і попереду, гадаю, довга битва».

Деталі

Це вперше, коли міністерство оборони США назвало українське просування — контрнаступом, чого раніше уникали представники міністерства, включаючи міністра оборони США Ллойда Остіна та голову Об'єднаного комітету начальників штабів генерала Марка Міллі.

Додамо

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що рішення російського диктатора володимира путіна направити підкріплення до Харківської області наголошує на величезних втратах, які російські війська зазнають під час війни.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    В Уфі спалахнув великий торговий центр, є постраждалий

     • 143654 переглядiв

    Король Чарльз висловив любов до принца Гаррі та Меган Маркл

     • 352479 переглядiв

    Рашисти вдарили по Харкову із РСЗВ

     • 142367 переглядiв

    Карл III оголосив Вільяма принцем Уельським

     • 169323 переглядiв