ukenru
pedagog-poyasnila-z-yakogo-viku-ditini-mozhna-kupuvati-planshet

Педагог пояснила, з якого віку дитині можна купувати планшет

 • 23816 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. З 5-літнього віку дитині вже можна купувати планшет, але лише за умови, що час користування ним і контент буде суворо контролюватися батьками. Таку думку висловила голова правління Асоціації працівників дошкільної освіти Ніна Омельяненко в коментарі кореспонденту УНН.

"Якщо дитина старшого дошкільного віку – 5 років, вона вже усвідомлює певні дії. Якщо батьки свідомо ставляться до того, що є певна (обмежена – ред.) тривалість гри на цих пристроях або користування, то я не проти того, щоб дитина п’ятирічного віку мала планшет", - зазначила експерт.

За її словами, батьки мають суворо стежити за тим, щоб дитина правильно користувалась гаджетами і щоб в них були виключно ті ігри, які б відповідали її віку.

"Щоб це була контрольована гра дитини", - наголосила Омельяненко.

Нагадаємо, на думку психолога Наталі Бугайової, якщо дитина "замовила" собі на Новий рік дорогий подарунок, який не по кишені її батькам, вони можуть обережно з'ясувати, чого б їй іще хотілося отримати, а також придумати цікаве дозвілля із сюрпризами.

За результатами дослідження, 43% українців вказали, що вірять в Святого Миколая, чверть опитаних заявили про те, що вірять у Діда Мороза.

Українські Національні Новини

Суспільство