ukenru
partiya-sluga-narodu-visunula-virastyuka-kandidatom-na-dovibori-u-verkhovnu-radu-zmagatimetsya-z-maruseyu-zvirobiy

Партія "Слуга Народу" висунула Вірастюка кандидатом на довибори у ВР. Змагатиметься з Марусею Звіробій

 • 13458 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Партія "Слуга народу" на з'їзді висунула спортсмена Василя Вірастюка кандидатом в народні депутати на проміжних виборах в окрузі № 87 Івано-Франківській області. Про це повідомила заступниця голови фракції “Слуга народу” Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата:

"Щойно партія "Слуга Народу" на своєму з’їзді висунула Василя Вірастюка кандидатом у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі № 87, що в Івано-Франківській області", - написала Кравчук.

Кравчук зауважила, що Василь – відомий спортсмен та актор, народився і виріс в Івано-Франківську.

"Мабуть, кожному він відомий як найсильніша людина світу. А ще Василь Вірастюк очолює тренерський склад Invictus Games: Team Ukraine та займається реабілітацією ветеранів. І тепер хоче допомагати їм на державному рівні", - зазначила вона.

Так, конкуренцію на 87-му окрузі Вірастюку складуть представник партії "За майбутнє" Олександр Шевченко, кандидат від "Європейської солідарності" Маруся Звіробій (Олена Біленька) і представник "Свободи" Руслан Кошулинський.

Також Кравчук повідомила журналісту УНН, що партія "Слуга Народу" на своєму з’їзді висунула голову Покровської райдержадміністрації Андрія Бондаренка у народні депутати України на проміжних виборах в окрузі №50.

Доповнення

Центральна виборча комісія зареєструвала кандидата в народні депутати України Олександра Шевченка, який є співвласником Буковелю, на виборчому окрузі № 87, що на Івано-Франківщині.

ЦВК призначила довибори у ВР на 28 березня.

Українські Національні Новини

Політика