ukenru
parlamentari-skorotili-stroki-pidgotovki-zakonoproektu-schodo-likuvannya-covid-19

Парламентарі скоротили строки підготовки законопроекту щодо лікування COVID-19

 • 12725 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Верховна Рада України скоротила строки підготовки альтернативного законопроекту до проекту закону про внесення змін до ЗУ "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби" щодо продовження строку його дії у зв’язку зі зростанням захворюваності населення. Відповідне рішення підтримали 337 народних депутатів України, передає кореспондент УНН.

"Ставлю пропозицію про визначення законопроекту невідкладним та скорочення на половину строків внесення альтернативних законопроектів", - сказав голова ВРУ Дмитро Разумков.

Так, парламентарі підтримали відповідне рішення. Додамо, що законопроектом №3636 пропонується продовжити строк дії Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)" до 1 січня 2021 року.

Як зазначається у пояснювальній записці, прийняття законопроекту дозволить оперативно реагувати на виклики, пов’язані з виникненням та поширенням COVID-19 серед населення України, а запропоновані заходи сприятимуть забезпеченню доступу хворих на коронавірусну хворобу громадян до ліків.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України затвердив тарифи на лікування хворих на COVID-19.

Українські Національні Новини

Політика