ukenru
parking-zamist-baseynu-eksgolovnogo-arkhitektora-kiyeva-zalishili-na-porukakh

Паркінг замість басейну: ексголовного архітектора Києва залишили на поруках

 • 11639 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила колишнього головного архітектора Києва Сергія Целовальника на поруках. Про це журналісту УНН повідомила прессекретар САП Ольга Постолюк.

"Так, суд залишив на поруках колишнього головного архітектора Києва", - сказала Постолюк.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд відпустив на поруки колишнього головного архітектора Києва Сергія Целовальника, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем.

Як повідомлялося в УНН, за версією слідства, у 2013-му році ексголовний архітектор та ексдиректор департаменту містобудування КМДА, діючи у змові та в інтересах компанії-забудовниці, замість будівництва басейну для середньої школи №130 дали дозвіл на будівництво багаторівневого паркінгу на території школи. Їхні дії завдали шкоди територіальній громаді Києва у розмірі 9,3 млн грн.

Нагадаємо, детективами НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП за оперативного супроводження ГУ КЗЕ СБУ викрито колишнього головного архітектора міста Києва та директора фірми — забудовника, внаслідок неправомірних дій яких школярі однієї зі столичних шкіл залишились без басейну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП