orban-pered-samitom-yes-zustrivsia-z-mishelem-sholtsem-makronom-ta-fon-der-liaiien

Орбан перед самітом ЄС зустрівся з Мішелем, Шольцем, Макроном та фон дер Ляйєн

 • 35454 переглядiв

Напередодні саміту ЄС прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан обговорив процес розширення з вищим керівництвом ЄС, запевнивши, що немає жодних винятків для вступу на основі заслуг.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан перед самітом ЄС зустрівся з президентом Європейської ради Шарлем Мішелем, канцлером Німеччини Олафом Шольцем, президентом Франції Еммануелем Макроном та президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляйєн, передає УНН.

Зустріч перед самітом ЄС з Шарлем Мішелем, Еммануелем Макроном, Олафом Шольцем та Урсулою фон дер Ляйєн. Розширення є процесом, заснованим на заслугах. Немає винятків!

- написав Орбан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні стартує історичний саміт ЄС: чи погодяться європейські лідери почати переговори про вступ України до Євросоюзу

Доповнення

13 грудня Орбан заявив, що блокує початок переговорів про вступ України в Євросоюз, оскільки це не відповідає інтересам його країни.

Перед цим міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляв, що  Україна отримала перший неофіційний сигнал з Угорщини, який свідчить про "вікно можливості" на саміті ЄС.

Анна Мурашко

Політика

    Популярні

    Новини по темі