operatsiia-mokri-nosyky-istoriia-poriatunku-tvaryn-yaki-opynylys-v-izoliatsii-na-ostrovi-vyshniaky

Операція "Мокрі носики": історія порятунку тварин, які опинились в ізоляції на острові Вишняки

 • 27245 переглядiв

Рятувальники та волонтери врятували близько 50 домашніх і домашніх тварин, які опинилися в ізоляції на острові Вишняки, після того, як помер їхній доглядач. Операція "Мокрі носи" тривала п'ять годин.

Рятувальники Полтавщини, активісти "UAnimals" та волонтери  визволили тварин, які опинилися в ізоляції на острові Вишняки. Про те як пройшла операція порятунку розповіли у пресслужбі ДСНС, передає УНН.

Зранку 13 грудня рятувальники спільно з волонтерами, представниками Благодійної організації "Благодійний фонд "UAnimals" відправилися на острів Вишняки, аби врятувати домашніх та свійських тварин, які опинилися в ізоляції. Мова йшла про близько півсотні домашніх тварин та свійських птахів.

– розповіли у ДСНС.

Деталі

"Мокрі носики" – так лагідно назвали операцію порятунку тварин рятувальники.

Близько п’яти годин знадобилося волонтерам та працівника ДСНС, аби спіймати усіх тварин, та вивезти їх у безпечне місце. Загалом врятували понад 30 котів, 6 собак, 2 курки та качку.

За даними рятувальників ці тварини майже два тижні перебували на острові без їх доглядачки. Жінка, яка раніше опікувалась цими звірами, померла на початку грудня.

Після її смерті їжу для тварин доставляли місцеві мешканці та волонтери. А нині звірят передали у дбайливі руки зоозахисників.

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У росії почали позбавляти громадянства за злочини

     • 29982 переглядiв

    Харківський напрям: оборону тримають бійці 60-ої ОМБ

     • 31321 переглядiв