ukenru
oos-boyoviki-vidkrivali-vogon-z-minometiv-bilya-piskiv-i-novgorodskogo

ООС: бойовики відкривали вогонь з мінометів біля Пісків і Новгородського

 • 13936 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики двічі порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на штаб ООС.

Цитата: 

"Ігноруючи домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи, російсько-окупаційні війська продовжують обстріли позицій Збройних Сил України. Від початку доби зафіксовані 2 порушення режиму припинення вогню", - повідомили у штабі.

Деталі 

Неподалік населеного пункту Піски та Новгородське ворог відкривав вогонь з мінометів 82-го калібру.

Як наголосили в штабі, бойових втрат серед наших захисників немає. Українська сторона СЦКК, використовуючи координаційний механізм, оперативно реагувала на порушення через СММ ОБСЄ.

Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні піротехнічні розрахунки ДСНС розмінували близько 4 гектарів території та передали на знищення 100 одиниць вибухонебезпечних предметів.

"Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню", - зазначили в штабі ООС.

Доповнення 

3 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил обстрілів зі сторони збройних формувань Російської Федерації не зафіксовано.

Українські Національні Новини

Політика