okupanty-skynuly-vybukhivku-z-drona-na-zhytelia-khersonshchyny

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Херсонщини

 • 19014 переглядiв

У селі Зимівник на Херсонщині російські окупанти атакували 68-річного чоловіка дроном з вибухівкою. Потерпілий отримав множинні травми та був госпіталізований, ще двоє людей постраждали від подібних атак у Херсоні та передмісті.

Російські окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя села Зимівник на Херсонщині. У чоловіка мінно-вибухова та черепно-мозкова травми, уламкове поранення передпліччя та стегна, а також контузія. Про це УНН повідомляє з посиланням на Херсонську ОДА (ОВА).

"Близько п’ятої вечора окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя села Зимівник. 68-річний чоловік в цей час знаходився на вулиці. У потерпілого - мінно-вибухова та черепно-мозкова травми, уламкове поранення передпліччя та стегна, а також контузія", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що чоловіка шпиталізували. Нині медики надають йому необхідну допомогу.

Доповнення

У Херсоні сьогодні вранці ворожий дрон скинув вибухівку на 33-річного чоловіка біля його автомобіля, його госпіталізовано.

Згодом стало відомо, що ще одна людина постраждала через скид росіянами вибухівки з дрона у Дніпровському районі Херсона. Також під обстріл потрапив чоловік у Кіндійці.

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Херсонщини

 • 19014 переглядiв

У порту Севастополя уражено підводний човен рф - Генштаб

 • 100338 переглядiв