okupanty-skynuly-vybukhivku-z-drona-na-zhinku-u-khersoni

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 31628 переглядiв

У Херсоні внаслідок атаки російського безпілотника постраждали дві жінки. 57-річна жінка отримала контузію та поранення від вибухівки, скинутої з дрона, а 90-річна жінка зазнала вибухової травми та поранення передпліччя.

У Херсоні внаслідок атаки російського безпілотника постраждала 57-річна жінка, а 90-річна жінка зазнала вибухової травми та поранення передпліччя під час нічного ворожого удару, повідомили у Херсонській ОВА у середу, пише УНН.

Внаслідок атаки російського безпілотника постраждала жителька Херсона. 57-річна жінка, на яку окупанти скинули вибухівку з дрона, дістала контузію, поранення нижньої кінцівки та вибухову травму. Потерпілій надали меддопомогу на місці.

- повідомили в ОВА у Telegram.

Також за медичною допомогою, як вказано, звернулася 90-річна жінка, яка потрапила під ворожий удар цієї ночі. У неї діагностували вибухову травму та поранення передпліччя.

Окрім того, "швидка" доставила до лікарні чоловіка, який кілька днів тому потрапив під ворожий удар у Садовому. У 45-річного місцевого жителя діагностували вибухову травму та контузію. Його поранення оцінюють як легкі і надають необхідну меддопомогу.

Через нічну атаку рф на Херсон ще одна людина постраждала, за добу в області загиблий і двоє поранених24.07.24, 09:42

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 31628 переглядiв

Латвія передасть Україні нову партію медичної допомоги

 • 30465 переглядiв